Paletti

”Kulttuurin kulutustavarat”

Edustamme kokemuksemme mukaan tarpeellisia ”kulttuurin kulutustavaroita”. Maahantuomme itse tanssimatot, tanssiteipit, roudarinteipit, riggaustarvikkeet, kankaat katteita ja verhoja varten. Asennamme itse verhokiskot ja esirippuradat ja toimitamme niihin itse ommeltuna verhot, jotka palvelevat parhaiten tilan akustiikkaa, valaistusta ja asiakkaan toivetta!

Kankaat

Edustamme kokemuksemme mukaan parhaita ja luotettavimpia kangastoimittajia. Saat kauttamme kankaat näyttämöinvestoinneista musikaaleihin, metrimääräisenä juoksumetreittäin, täysin pakoin tai valmiiksi ommeltuina. Kaikki kankaamme ovat paloluokiteltuja julkistilojen materiaaleja, ja ne ovat valmistetut EU:n alueella. Useimmista kangaslaaduista saat mittauspöytäkirjan akustisista ominaisuuksista.

Matot

Tiesitkö, että tanssimatto voi olla peiliä, jäätä tai että mattoa saa useissa väreissä? Saat kauttamme tanssimatot studioiden, kiinteistä asennuksista näyttäviin catwalk-toimituksiin. Mattojemme leveydet ja rakenne vaihtelevat klassisen baletin hallitusta kitkasta muotinäytösten tarpeisiin.

Teipit

Teipeissä edustamme Allcoloria. Tutustu teippitarjontaamme tarkemmin Kaupassa!